Редактор: Юлия Георгиева  Кадър бТВНяма как да намеря общо между мен

...
Редактор: Юлия Георгиева  Кадър бТВНяма как да намеря общо между мен
Коментари Харесай

Гебрев: Симптомите ми на отравяне са едно към едно с тези на Навални

Редактор: Юлия Георгиева 

 

Кадър бТВ

Няма по какъв начин да намеря общо сред мен и Навални, защото ние сме прекомерно надалеч. Това, което изнасят от немската болница, евентуално е истина и е това, към което би трябвало да се придържаме. От информацията, която излезе, признаците, които бяха разказани при Навални и при мен, съответстват. Всичко съответствува, няма нещо, което не съответствува. Общо взето процесите, които следват от отравяне с такива субстанции, даже не употребявани като бойни токсини, са едни и същи и са добре известни.

Това разяснява в ефира на бТВ Емилиян Гебрев, оръжеен предприемач.

Аз също бях в медикаментозна кома и на изкуствено дишане като Навални. Преди комата загубнаш всичко, до момента в който ти стане черно пред очите и загубваш и способността си да виждаш, уточни той.

Важното е, че всички тези случои обрисуват голямата бездна сред нашата страна, която се счита, че е член на цивилизования свят и това, което се е случило в други страни като Германия ши Англия. Аз не тичам от тематиката, само че не желая да описвам за жесткостта на това, което ни се е  случило, разяснява той.

Странното е, че с цел да се открие всяко едно вещество от отровата, с която бях изумен, че България не се обърна към интернационалната организация, която можеше да открие кое е веществото. Ние не се обърнахме за подпомагане. Изглежда ние се опасяваме от нещо. А ние сме член на тази организация и плащаме членски импорт, коменитра Гебрев.

Имам последствия от отравянето даже и пет години по-късно, само че с помощта на нашите лекари това се подтиска и съм жив, добави той.

Категорично нямам никакво доверие на българската прокуратура и не инцидентно и хората на улицата също нямат, уточни Гебрев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР